Bács-Kiskun megyei Ifjúsági Tábor

Balatoni régió - Balatonfenyves

Bács-Kiskun megyei Ifjúsági Tábor, Balatonfenyves
  • Cím: 8646 Balatonfenyves, Kölcsey u. 45.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Bács-Kiskun megyei Ifjúsági Tábor, Balatonfenyves

A balatonfenyvesi gyermektábor a Balaton déli partján, közvetlen vízparti területen várja a táborozni, pihenni vágyó gyermekeket, családokat. A Balaton simogató, hűs hullámai a strandolást és a vízi sportok kedvelőinek, a nádas a horgászoknak, a sekély víz a gyermekeknek, az árnyat adó fenyők, a napfény a pihenni vágyóknak nyújt kellemes kikapcsolódást. A közeli Fonyódról hajóval fedezheti fel a vendég a Balaton szépségeit. A Balatonfenyvesről induló kisvonattal a település környéki látnivalókkal ismerkedhet meg az érdeklődő.

Bács-Kiskun megyei Ifjúsági Tábor, Balatonfenyves

Egyemeletes kőépületben 110 fő részére 4-5 ágyas szobákban (a vezetők részére 2 db 3 ágyas, fürdőszobás szobákban) történő elhelyezéssel, szintenként, nemenként elkülönített zuhanyzó, mosdó és Wc eü. helyiségekkel.
Az épület földszinti részén társalgó, Tv szoba, külön termek és az étterem áll vendégeink rendelkezésére.
Saját vendég által hozott sátor felállítható, a kőépületben tisztálkodási és eü. helyíségekkel táborozási lehetőség biztosított.
A tábor előkertjében fenyőfák árnyékában található a Mária villa, konyha és játékterem helyiségekkel, 2-3 ágyas pótágyazható szobáiban 12 fő elhelyezésére van lehetőség.


Bács-Kiskun megyei Ifjúsági Tábor, Balatonfenyves
  • Cím:8646 Balatonfenyves, Kölcsey u. 45.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás